Jouw kantoor of bedrijfspand reinigen? De Vries Reiniging staat klaar!

De Vries Reiniging is een landelijk opererend schoonmaakbedrijf. Onze lokale reiniging specialist maakt jouw pand weer mooi schoon! Zo zorgen we voor een hygiënische werkplek.

Onze naam staat voor de perfecte grondige reiniging. Waar ook in Nederland, wanneer je maar wilt. Onze specialisten zijn goed getraind op expertise en omgangsvormen. Dat zorgt voor een blinkend resultaat en een tevreden klant. 

De Vries Reiniging is al vele jaren actief in de schoonmaakbranche door heel Nederland en gedeeltelijk in België. Wij werken nauw samen met erkende reiniging specialisten die jouw pand geheel kunnen reinigen. Van Groningen tot Limburg en in het grensgebied van België staan onze specialisten voor jou klaar. Wil je graag informatie ontvangen, offerte op maat of een persoonlijke afspraak maken? Vul ons contactformulier in en wij bellen je graag even terug.

Vakmensen met passie voor het schoonmaken van kantoorpanden en gebouwen

De Vries Reiniging is jouw specialist voor alle (periodieke) reinigingswerkzaamheden. Wij staan voor jou klaar met een breed pakket aan reiniging oplossingen! Van glazenwassers tot nieuwbouwoplevering, bij De Vries staan we garant voor de beste service.

Partner van Vraag het Guus

Wij zijn met trots aangesloten als vakspecialist bij Vraag het Guus. Vraag het Guus maakt ons bedrijf online beter zichtbaar. Op die manier kunnen wij meer mensen blij maken met onze diensten. En dat in verschillende regio’s binnen Nederland.

Geniet van onze voordelen

Vraag gratis informatie en een prijsopgave aan

Monteur

Martijn de Vries - Reiniging Specialist

Schoonmaakbedrijf nodig voor jouw kantoor of bedrijfspand? Schakel met onze specialist!

Heeft jouw kantoor of bedrijfspand een schoonmaakbeurt nodig? Laat dan je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!