Onze diensten

Hieronder een overzicht van alle werkzaamheden die wij uitvoeren. Ben je op zoek naar een schoonmaakbedrijf voor jouw kantoor of bedrijfspand? Neem dan gerust contact met ons op.

Onze glasbewassing specialisten zorgen ervoor dat alles weer zo goed als nieuw uitziet! Want jouw ramen zijn het visitekaartje van je bedrijfspand.

Lees meer

Met onze verscheidenheid aan diensten zijn wij in staat jouw bedrijfspand optimaal onder handen te nemen. Zo wordt jouw locatie weer schoon en hygiënisch.

Lees meer

Bij deze reiniging worden plafonds, wanden, afzuigkappen en afzuigkanalen, apparatuur en vloeren intensief gereinigd met speciaal daarvoor bestemde producten.

Lees meer

Gevelreiniging

Bij gevelreiniging praten we over het verwijderen van aanslag of vervuiling van jouw gevel. Lees hier meer over soorten van reiniging en bijbehorende prijzen.

Lees meer

Een verzorgd dak draagt bij aan de uitstraling van je kantoor of bedrijfspand. Is jouw dak toe aan een dakreiniging? 

Lees meer

Er zijn verschillende manieren om graffiti te verwijderen van jouw gevel. Zo krijgt jouw locatie weer een mooie en frisse uitstraling. 

Lees meer

Bij een goed en regelmatig onderhoud van je kozijnen, gaan ze langer mee en blijven ze in optimale staat.

Lees meer

Opleveringsschoonmaak

Ben jij op zoek naar een specialist voor jouw opleveringsschoonmaak? Dan ben je bij De Vries Reiniging aan het juiste adres! 

Lees meer

Een sanitaire ruimte bevat 20% meer bacteriën dan andere ruimtes in je bedrijfspand. Het lijkt schoon, maar niets is minder waar.

Lees meer

Jouw terras kan gaan verkleuren door de weersomstandigheden. Daarom zijn er verschillende methoden van terrasreiniging.

Lees meer

Door het regelmatig reinigen van jouw zonnepanelen haal je er meer rendement uit. Onze specialisten staan voor jou klaar.

Lees meer

Vloer reinigen

Het lijkt misschien een makkelijke klus, maar dat is het zeker niet. Ieder type vloer vraagt om een andere aanpak.

Lees meer

Monteur

Martijn de Vries - Reiniging Specialist

Schoonmaakbedrijf nodig voor jouw kantoor of bedrijfspand? Schakel met onze specialist!

Heeft jouw kantoor of bedrijfspand een schoonmaakbeurt nodig? Laat dan je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!